Prisgaranti

Prisgaranti

Alltid lägsta pris
14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Betala när du är nöjd
Kostnadsfritt

Kostnadsfritt

Jämför utan extra kostnad

Jämför och byt elavtal

Vi hjälper dig hitta bästa elavtalet, bland Sveriges alla 130 elbolag som tillsammans erbjuder över 6000 elavtal

Skellefteå Kraft
Fortum
Telge Energi
Stockholms Elbolag
Tibber
Svealands Elbolag
Elbyte med prisgaranti

Elbyte med prisgaranti

Jämför och byt gratis

Jämför och byt gratis

14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Så fungerar det

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Jämför och byt elavtal i Stockholm

Elavtal Stockholm

Söker du elavtal i Stockholmsområdet? I så fall gör du rätt i att använda dig av TecknaEl. Med TecknaEl jämför du enkelt elavtal från olika elbolag i Stockholm. På så vis kan du få billig el i Stockholm och spara hundralappar på elräkningen varje månad. Hos oss byter du elavtal snabbt och enkelt. Dessutom är TecknaEl helt kostnadsfri - så att du ska kunna jämföra elavtal i Stockholm och hitta rätt val för dig, utan någon press. Bli ett av de hushåll som har sänkt sina månadskostnader med hjälp av TecknaEl!

Hitta det bästa och billigaste elavtalet i Stockholm

Att hitta det bästa och billigaste elavtalet i Stockholm har länge verkat som en omöjlig uppgift. Med TecknaEl blir dock detta en verklighet. Det finns många konkurrerande elbolag i Stockholm och det kan vara snårigt att hitta bäst deal bland alla dessa. På TecknaEl kan du enkelt och lätt jämföra elbolag i Stockholm för att hitta billigast elavtal. Dessutom kan du välja precis den typ av el du vill ha. Vill du ha klimatsmart, fossilfri el till din lägenhet eller villa i Stockholm? Genom TecknaEl kan du jämföra vad för typ av el de olika företagen erbjuder, oavsett om du bor på Södermalm, Kungsholmen, i Bromma eller någon annan del av Stockholm - utan att det kostar dig ett öre.

Jämför elavtal i Stockholm

De allra flesta misstänker nog att de hade kunnat sänka sina månatliga elkostnader om de verkligen. Det kan dock kännas krångligt att sätta sig in i elmarknaden och manuellt jämföra de olika elbolagen i Stockholm. Med TecknaEl så kan du själv undersöka elmarknaden i Stockholm på några få knapptryck. Du väljer själv vad du vill ha för typ av elavtal - så ger TecknaEl dig verktygen för att jämföra dem. Oavsett om du vill ha rörligt elavtal, fast elavtal, eller el till mixpris i Stockholm så finns vi här för dig!

Elmarknaden i Stockholmsområdet

I Stockholm finns det över 100 olika elhandelsbolag. Dessutom finns det flera olika nätägare, vilket är dem som äger och underhåller ditt lokala elnät. Du kan inte ändra din nätägare, men däremot kan du byta elhandelsbolag och därigenom ditt elavtal. Det är dock svårt att veta vilka elbolag som är billigast, mest klimatsmarta, eller helt enkelt bäst i Stockholm. Stockholm befinner sig i elområde SE3, vilket generellt är ett av de dyrare elområdena i Sverige. Det blir därför extra viktigt att ha en pålitlig och enkel tjänst för att kunna jämföra elavtal i Stockholm. Detta är precis vad TecknaEl erbjuder.