Prisgaranti

Prisgaranti

Alltid lägsta pris
14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Betala när du är nöjd
Kostnadsfritt

Kostnadsfritt

Jämför utan extra kostnad

Jämför och byt elavtal

Vi hjälper dig hitta bästa elavtalet, bland Sveriges alla 130 elbolag som tillsammans erbjuder över 6000 elavtal

Skellefteå Kraft
Fortum
Telge Energi
Stockholms Elbolag
Tibber
Svealands Elbolag
Elbyte med prisgaranti

Elbyte med prisgaranti

Jämför och byt gratis

Jämför och byt gratis

14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Så fungerar det

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Elavtal Göteborg

Det är lättare sagt än gjort att hitta ett riktigt billigt elavtal i Göteborg. Dessutom kan det kännas svårt att sätta in sig i elmarknaden. Det finns långt över 100 elbolag att välja på i Göteborg, vilket gör det svårt att få en överblick av elmarknaden. Detta är något TecknaEl ändrar på. Med TecknaEl kan du jämföra olika elbolag med några få klick, helt utan krav och helt kostnadsfritt.

Hitta billigt elavtal i Göteborg

TecknaEl har inga krångliga processer där du behöver ange personliga detaljer eller vänta på att få återkoppling per mail med anbud från elbolag. Välj önskad avtalstyp, ange ditt postnummer, och din uppskattade förbrukning per år - mer behövs inte för att jämföra elavtal i Göteborg. TecknaEl ger dig ökad transparens och insyn inom elmarknaden i Göteborg, så att du kan hitta det elavtal som är rätt för dig.

Jämför elavtal Göteborg

Vi jämför alla elbolag i Göteborg - från Säve till Askim, Brännö till Angered och mer därtill. Summa summarum är att du kan få fram precis vilket elavtal i Göteborgsområdet som är billigast för just dig - oavsett om du bor på Hisingen, i Linné eller Mölndal. Ingen gillar att betala elräkningar, men med TecknaEl kan du sänka din månadskostnad. Du kan dessutom se till att skaffa ett elavtal som bättre uppfyller dina behov. Välj och vraka bland Göteborgs-elbolag som erbjuder solkraft, vindkraft, vågkraft eller en blandning av fossilfri och klimatvänlig el. 

Det har aldrig varit lättare att göra en insats för miljön. Om du snarare är ute efter det lägsta elpriset i Göteborg så kan du dessutom jämföra elbolag för att hitta det billigaste alternativet.

Elmarknaden i Göteborg

Sverige är uppdelat i fyra elområden från norr till söder, vilka påverkar elprisen i de olika områdena. Göteborg ligger i Elområde 3 (SE3) vilket är en del av landet med relativt höga elpriser. Det blir därför särskilt viktigt för konsumenter att jämföra elpriser i Göteborg. Priserna kan nämligen skilja rejält mellan olika aktörer - så man kan lika gärna passa på och dubbelkolla att man inte betalar för mycket. Medan du inte kan påverka vilken lokal nätägare du har, så kan du däremot välja ditt elavtal helt fritt. På så vis kan du spara hundralappar varje månad med ett elavtal som bättre motsvarar dina behov och önskemål. Med TecknaEl kan du se till att du får den lägsta månadskostnaden för ett elavtal i Göteborg - oavsett om du väljer ett elavtal med rörligt, fast eller mixpris.