Prisgaranti

Prisgaranti

Alltid lägsta pris
14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Betala när du är nöjd
Kostnadsfritt

Kostnadsfritt

Jämför utan extra kostnad

Jämför och byt elavtal

Vi hjälper dig hitta bästa elavtalet, bland Sveriges alla 130 elbolag som tillsammans erbjuder över 6000 elavtal

Skellefteå Kraft
Fortum
Telge Energi
Stockholms Elbolag
Tibber
Svealands Elbolag
Elbyte med prisgaranti

Elbyte med prisgaranti

Jämför och byt gratis

Jämför och byt gratis

14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Så fungerar det

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Elavtal Malmö

Att hitta billigast elavtal i Malmö är lättare sagt än gjort. Många jämförelsetjänster har en dold agenda att leda kunder mot de bolag som betalar högst ersättning. Dessutom har elavtal olika kostnader beroende på vilket elområde abonnenten befinner sig i. Den som vill veta vilket elavtal som faktiskt är bra i Malmö kan därför stöta på svårigheter. Med TecknaEl så kan man enkelt söka upp vilka elbolag som är allra billigast i Malmö, vilka som är mest miljövänliga och jämföra lokala aktörers erbjudanden. Vad väntar du på?

Teckna bra elavtal i Malmö

Bor du i Malmö och vill hitta ett bra elavtal? När du jämför elavtal med TecknaEl så får du en oberoende översikt av olika elavtal. Därför kan du hitta ett bra elavtal som passar vare sig du bor i Hyllie, Limhamn, Västra Hamnen, Rosengård eller Gamla staden. Kort sagt ger TecknaEl dig verktygen att hitta ett elavtal som är rätt för var och varje malmöit. Därigenom behöver inte du krångla med jobbiga telefonförsäljare, eller lusläsa långa användaravtal för att hitta det billigaste elavtalet för dig. Kostnadsfritt och enkelt - precis som det borde vara att teckna ett nytt elavtal.

Jämför elavtal i Malmö

På TecknaEl kan du enkelt jämföra elavtal utifrån vad som är viktigt för dig. Är du på jakt efter ett elavtal som helt enkelt är det billigaste i Malmö? Lätt som en plätt - ange bara ditt postnummer så kan du jämföra alla elavtal i ditt område och sortera dem efter pris. Inga dolda kostnader, inga konstiga avgifter eller gömda momsavgifter. Vill du slå ett slag för miljön så kan du dessutom välja ett elavtal med förnyelsebar energi. TecknaEl presenterar gott om avtal med sk ”grön el”, som antingen kommer från sol-, vind- eller vattenkraft. När du ändå byter elavtal kan du se till att försäkra dig om att ditt elavtal både är billigt och klimatsmart. På så vis blir det en ”win-win”.

Skåne har Sveriges dyraste el

Vill du hellre ha elavtal med ett lokalt elbolag i Malmö så finns det ett alternativ för att sortera elavtal utifrån lokala aktörer. På så vis är TecknaEl en ”one-stop-shop” för när du ska teckna elavtal i Malmö. Det är hundratusentals hushåll runt om i Sverige som redan idag betalar för mycket för sitt nuvarande elavtal. För dig som bor i Malmö finns det nu ett nytt, smidigt och enkelt sätt att byta till ett elavtal med vindkraft. Skåne ligger i Sveriges ”Elområde 4”, vilket generellt har den dyraste elen i hela landet. Därför är det speciellt viktigt att jämföra elavtal!