Prisgaranti

Prisgaranti

Alltid lägsta pris
14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Betala när du är nöjd
Kostnadsfritt

Kostnadsfritt

Jämför utan extra kostnad

Jämför och byt elavtal

Vi hjälper dig hitta bästa elavtalet, bland Sveriges alla 130 elbolag som tillsammans erbjuder över 6000 elavtal

Skellefteå Kraft
Fortum
Telge Energi
Stockholms Elbolag
Tibber
Svealands Elbolag
Elbyte med prisgaranti

Elbyte med prisgaranti

Jämför och byt gratis

Jämför och byt gratis

14 dagars ångerrätt

14 dagars ångerrätt

Så fungerar det

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Ange ditt postnummer och årsförbrukning. Ett tips är att ta fram din gamla elräkning

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Miljökämpe, sparkämpe eller både ock? Välj avtalet som passar dig!

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Våra användare sparar i genomsnitt hela 2020 kr per år.

Elavtal Jönköping

Den som ska teckna ett nytt elavtal i Jönköping gör rätt i att först sätta sig in i hur elmarknaden där ser ut. Tyvärr så kan detta ofta kännas krångligt. Elpriser skiftar från dag till dag, och det finns hundratals olika elbolag att välja mellan. Hur ska man då kunna navigera i denna djungel? Det enklaste sättet är att använda en kostnadsfri tjänst som TecknaEl för att enkelt jämföra alla elavtal i Jönköping. Hitta ett riktigt billigt elavtal, ett klimatvänligt, ett med lokalt producerad energi eller ett som är alla tre!

Billigt elavtal i Jönköping

Genom att jämföra elbolag och elavtal på TecknaEl så behöver du inte förbinda dig till något. Du får erbjudanden på el från olika leverantörer i och omkring Jönköping. Du söker enkelt efter det elavtal som blir bäst för dig genom att uppge ditt postnummer och uppskattade årliga förbrukning. Svårare än så är det inte. Med TecknaEl så blir det mindre krångel, du slipper lämna ifrån dig känslig personlig information, och kan direkt jämföra elavtal från över hundra elbolag för att hitta rätt för dig.

Elen i Småland är speciellt dyr

Det skadar inte att jämföra de olika avtalen på marknaden - kanske så märker du att ditt nuvarande elavtal är en riktigt bra deal, eller så märker du att du kan spara tusenlappar varje år genom att byta elbolag. Oavsett vilket så kan du aldrig veta innan du har undersökt de olika elbolagens erbjudanden. Jönköping ligger i Elområde 3, vilket tillsammans med Elområde 4 är de allra dyraste elområdena i Sverige. Med tanke på detta så blir det speciellt viktigt att jämföra sitt elavtal. Elavtal i Jönköping och Småland behöver inte vara dyra - men det gäller att man kan skilja agnarna från vetet och hitta elbolagen som har riktigt bra erbjudanden.

Sök elavtal på dina villkor - kostnadsfritt och utan bindning

När du söker efter elavtal i Jönköping med TecknaEl gör du alltid detta på just dina villkor. Det innebär att du kan välja om du vill söka efter de billigaste elavtalen, de mest miljösmarta elavtalen eller elavtal från lokala producenter. Du bestämmer vad som är viktigt för dig, och sen är det bara att söka och enkelt välja rätt alternativ. Slå ett slag för din plånbok, planeten eller för Småland - oavsett vilket lär du bli nöjd. På TecknaEl kan du välja mellan att jämföra rörligt elavtal i Jönköping, fast elavtal eller så kallade ”mixavtal”. Alla dessa elavtal har olika fördelar och nackdelar, som du kan läsa mer om på TecknaEl Tips.